Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u odvojenim akcijama, zaplenili su oko 1,7 kilograma amfetamina, oko 550 grama marihuane i 150 tableta MDMA i uhapsili M. M. (1983), N. R. (1989) i V. V. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP

Policija je pretresom stana V. V. zaplenila oko 550 grama amfetamina, 500 grama marihuane, 150 tableta MDMA, vagicu za precizno merenje, kao i pištolj i 25 metaka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stanova M. M. pronađeno je oko 550 grama amfetamina, manja količina marihuane i vagica za precizno merenje, dok je u stanu osumnjičenog N. R. zaplenjeno oko 600 grama amfetamina, 50 grama marihuane i dve vagice.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter