Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je danas na kolegijumu Uprave kriminalističke policije da je srpska policija za godinu i po dana razbila i procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona različitih vrsta narkotika.

Vulin je izrazio zadovoljstvo rezultatima rada UKP i poručio da policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama.

On je naveo podatak da je od januara do aprila 2022. godine razbijeno i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, a čak pet zbog trgovine drogom, dodavši da je u tom periodu zaplenjeno približno 1,5 tona droge i otkriveno 15 laboratorija za uzgoj marihuane.Srpska policija nastavlja upornu i beskompromisnu borbu protiv mafije, nastavlja da zadaje žestok udarac organizovanom kriminalu, rekao je ministar i istakao da su, zahvaljujući požrtvovanom radu pripadnika UKP, naša država i građani bezbedni i sigurni.Rukovodioci Uprave kriminalističke policije na čelu sa Bogdanom Pušićem predstavili su tom prilikom ministru dalje planove i aktivnosti iz svojih linija rada.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter