Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravio je u zvaničnoj poseti Kneževini Monako, tokom koje je prisustovao potpisivanju Okvirnog sporazuma o saradnji između Kneževine Monako i Republike Srbije.

Tom prilikom, Nj.S.V. knez Albert II od Monaka uručio je predsedniku Vučiću orden Velikog krsta reda Svetog Šarla.

Predsednik Republike Srbije zahvalio je domaćinima na gostoprimstvu i istakao da je odlikovanje, koje mu je uručio knez Albert II, samo još jedan dokaz poštovanja prema našoj Srbiji. Predsednik je posle razgovora sa knezom Albertom II, najavio otvaranje avio-linije Beograd-Nica i poručio da je dogovoreno jačanje saradnje u međunarodnim organizacijama.

„To će biti prilika za dolazak većeg broja turista u Monako, ali i na čitavu Azurnu obalu. Takođe, ovim putem ćemo moći da ugostimo više turista u Beogradu i u našim zimskim kompleksima. Uvek je važno imati prijatelja kakav je knez Albert II od Monaka, koji je ugledna osoba i osnivač alijanse za multilateralizam“, rekao je predsednik Republike.

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da se tokom zvanične posete razgovaralo i o povećanju trgovinske razmene, koja je mala, ali na uzlaznoj putanji, te napomenuo da u tu zemlju izvozimo nameštaj i poljoprivredne proizvode.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter