Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je, uz ozbiljna ulaganja u prethodnom periodu, država uspela da podigne nivo opremljenosti i ukupne sposobnosti Vojske Srbije na najviši nivo u njenoj istoriji.

Stefanović je u izjavi za „Informer“, uoči prikaza sposobnosti Vojske Srbije „ŠTIT 2022“, uputio poziv građanima da sutra dođu na vojni aerodrom „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici i provedu dan sa svojom vojskom.

On je rekao da će tom prilikom građani moći da se uvere šta sve danas ima i šta sve može Vojska Srbije i koliko je moćna i savremena, ali i da mogu mirno da spavaju jer ima ko da ih čuva.

Predstavićemo neke od najnovijih i najsavremenijih sistema naoružanja, zahvaljujući kojima Vojska Srbije dobija sposobnosti kojima nikada do sada nije raspolagala, istakao je potpredsednik Vlade.

Prema njegovim rečima, Srbija jača svoje oružane snage i investira u odbranu isključivo da bi obeshrabrila bilo koga ko bi i pomislio da može da ugrozi bezbednost našeg naroda.

Kako je naglasio, bićemo faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope, sarađujući sa svima, ali pre svega vodeći računa o interesima Srbije kao nezavisne i slobodne zemlje.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter