Deli sa prijateljima:
Preuzmi našu mobilnu aplikaciju i saznaj najbrže vesti uživo! Tvoj Portal aplikacija dostupna na Google Play prodavnici!

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i potpredsednik partije PUPS – solidarnost i pravda Stefan Krkobabić ugostio je danas predstavnike Centra za društvena istraživanja iz Beograda sa kojima je razgovarao o razvoju demokratije i socijalne pravde u našem društvu.

Foto: Univerzum HD Media

„Danas sam imao privilegiju da razgovaram sa predstavnicima jedne renomirane ustanove kakva je Centar za društvena istraživanja.

Foto: Univerzum HD Media

Otvorili smo čitav niz tema koja su obuhvaćena kako njihovim, naučno zasnovanim istraživanjima i aktivizmom, tako i našim političkim delovanjem poput socijalnog preduzetništva, garantovanih socijalnih penzija, brige o starima i međugeneracijske solidarnosti, prava radnika i pomoći mladima na selu. Drago mi je da smo oko istih postigli saglasnost i da ćemo zajednički raditi na njihovoj realizaciji u praksi“, istakao je Stefan Krkobabić.

Preuzmi našu mobilnu aplikaciju i saznaj najbrže vesti uživo! Tvoj Portal aplikacija dostupna na Google Play prodavnici!

On je napomenuo da je PUPS solidarnost i pravda partija u čijem imenu jasno stoji kojim principima je posvećena i da za nju saradnja sa Centrom za društvena istraživanja predstavlja veliku čast, ali istovremeno i obavezu. „Nema solidarnosti i socijalne pravde bez demokratije, niti demokratije bez solidarnosti i socijalne pravde.

Foto: Univerzum HD Media

Naša vizija Srbije kao demokratskog i socijalno pravednog društva je zajednička, načini na koje je ostvarujemo u praksi su različiti, ali komplementarni i drago mi je da je došlo vreme da se oni ukrste. Zato ne sumnjam u konkretne i plodonosne rezultate saradnje sa Centrom za društvena istraživanja u bliskoj budućnosti“, zaključio je Stefan Krkobabić.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal

Gledaj HD:
Svi video sadržaji na jednom mestu

Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter