Deli sa prijateljima:

Slušaoci Naxi radija i ove godine odlučiće ko su najbolji muzičari i pevači u godini za nama. Nagrada Naxi Zvezda biće dodeljena u više kategorija, a glasanje će se odvijati putem specijalno kreirane aplikacije na Naxi portalu.

Od kako se dodeljuje, nagrada Naxi Zvezda sinonim je za najveće muzičke zvezde i stvaraoce čiji rad je obeležio prethodnu godinu. Sa željom da inspiriše i podstakne, Naxi radio je 2011. godine ustanovio nagradu za pesmu godine, koja je 2018. godine prerasla u Naxi Zvezdu – jedinu radijsku nagradu u regionu.

NAXI ZVEZDA 2021

Nagrade za pesmu godine osvajali su: Zdravko Čolić, Gibonni, Kiki Lesendrić, Sara Jo, Frajle, dok je Naxi Zvezda do sada završila u rukama Aleksandre Radović, Željka Bebeka, Massima Savića, Sergeja Ćetkovića, Bajage i Instruktora, Severine, grupe Van Gogh, Nevene Božović.

Ove godine slušaoci će birati najbolje u kategorijama: Pesma godine, Album godine, Pevač godine, Pevačica godine, Koncert godine.

Pored kategorija u kojima pobednike biraju isključivo slušaoci Naxi radija, priznanje će biti dodeljeno u još dve kategorije po izboru uredničkog kolegijuma Naxi radija: “Naxi Zvezda za sva vremena” i “Naxi Zvezda za izuzetan doprinos muzici”.

Pobednici u svim kategorijama biće izabrani putem specijalno kreirane platforme za glasanje na Naxi portalu. Glasanje počinje 14. maja u podne i traje do 14 juna, a pobednici će biti proglašeni istog dana u podne.

Ti odlučujes ko će osvojiti Naxi Zvezdu 2021!

GLASAJ OVDE!