Deli sa prijateljima:

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić juče u Beogradu pomogli da devojčica sa posebnim potrebama koja je izgubila svest što pre stigne do lekara.

Foto: Univerzum HD Media

Patrola je na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka, oko 15 časova, zatekla ženu koja je šetala devojčicu sa posebnim potrebama u invalidskim kolicima, koja je naprasno izgubila svest, a brzom reakcijom dvojice policijskih službenika odvezena je službenim vozilom do bolnice.

Foto: Univerzum HD Media/Nemanja Milosević

Zahvaljujući brzoj reakciji dvojice saobraćajaca devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin iskazao je zahvalnost policijskim službenicima Rakićeviću i Iliću na brzoj i pravovremenoj reakciji, istakavši da su spasavanjem devojčice učinili podvig vredan svake pažnje i pohvale.

On je podvukao da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti, ali da prvenstveno vodi računa o običnom čoveku i prva pruži pomoć u nevolji.

Pomenuti pripadnici Uprave saobraćajne policije biće nagrađeni od strane ministra unutrašnjih poslova, navodi se u saopštenju.

Foto: MUP

PROČITAJ JOŠ:

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal

Gledaj HD:
Svi video sadržaji na jednom mestu

Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter