Deli sa prijateljima:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas i zvanično na svečanoj sednici Narodne skupštine započinje svoj drugi mandat. Pored garde, crvenim tepihom šef države će ući u paralament i stati pred poslanike.

– Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti.

Kolegijum predsednika Narodne skupštine | Foto: Univerzum HD Media

Ekipe gradskih službi i protokola u ponedeljak su, kako su se uverili reporteri “Novosti”, pripremale teren za svečanost, pa se i popločavanje na platou ispred zakonodavnog tela užurbano privodilo kraju. Radnici “Gradske čistoće” uglancali su stepenište i plato, dok su ekipe “Zelenila” popravljale travnjak i cveće ispred skupštinskog zdanja. Obavljene su i probe ozvučenja, a prostor je dekorisan u skladu sa svečanim povodom.

Kolegijum predsednika Narodne skupštine | Foto: Univerzum HD Media

Izvor: Novosti

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal

Gledaj HD:
Svi video sadržaji na jednom mestu

Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter