Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas probnoj vožnji novog voza za velike brzine “Stadler KISS” na liniji Beograd–Petrovaradin.

Probnoj vožnji voza, koji se kretao brzinom od 200 kilometara na čas, prisustvovali su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.

Takođe, bili su prisutni i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnici Beograda i Novog Sada Zoran Radojičić i Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predstavnici kompanija iz Rusije i Kine koje su radile na izgradnji brze pruge od Beograda do Novog Sada.

Vučić je poručio da je ovo slika drugačije, promenjene Srbije i da je uložen veliki novac u taj projekat, dodavši da su u toku poslednje pripreme kako bi 15. marta krenula komercijalna vožnja.

BONUS VIDEO:

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter