Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa potpredsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Alenom Pijuom o nastavku zajedničkog rada na realizaciji projekata koji će doprineti razvoju srpske ekonomije.

Foto: Univerzum HD Media

Brnabić je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i istakla značaj podrške EBRD u oblastima energetske efikasnosti, razvoju IT sektora, kao i zaštiti životne sredine.

Predsednica Vlade je istakla da su na listi prioriteta ulaganja u infrastrukturne projekte i u obnovljive izvore energije.

Ona je upoznala sagovornika sa napretkom procesa reformi u oblastima ekonomije i obrazovanja, kao i u podizanju ekološke svesti kod najmlađih u okviru školskog programa i značajnom uspehu u domenu digitalizacije.

Foto: Univerzum HD Media

Premijerka je naglasila da je u narednom periodu prioritetni cilj ulaganje i jačanje IT sektora, u čemu bi podrška EBRD bila od izuzetnog značaja.

Piju je rekao da ta banka nastavlja da podržava Srbiju kroz projekte od vitalnog značaja, i najavio nova ulaganja u obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal

Gledaj HD:
Svi video sadržaji na jednom mestu

Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter