Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Snažan zemljotres pogodio je sinoć BiH, a iz kantonalne bolnice dr Safet Mujić za portal Avaz rečeno je da je preminula devojka E. S. (28), koja je u teškom stanju dovezena iz Stoca, devojka je preminula nakon što je dovežena u bolnicu.

Zemljotres se osetio i u Puli, na hrvatskoj Istri, na krajnjem zapadu BiH, udaljenom više stotina kilometara od epicentra. U Hrvatskoj tlo se jako treslo na najudaljenijem ostrvu Visu, ali i Braču, Hvaru, na poluostrvu Pelješcu.

Registrovana podrhtavanja tokom noći:

* 1:55 sati – magnitude 2,9 Rihterove skale
* 2:02 sati – magnitude 2,6 Rihterove skale
* 2:59 sati – magnitude 4,3 Rihterove skale
* 4:20 sati – magnitude 4,4 Rihterove skale

U panici su posebno bili u južnoj Dalmaciji, u gradu Dubrovniku i okolini, gde su mnogi izašli na ulice posle zemljotresa u Bosni i Hercegovini.

Stanovnike Srbije i cele Crne Gore i severnih delova Albanije uznemirio je zemljotres koji se osetio i širom Srbije, čak sve do Beograda.

Od jačine potresa sve je podrhtavalo skoro jedan minut, a građani koji žive na višim spratovima prijavljuju da su im padale stvari.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter