Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević položili su danas kamen temeljac za izgradnju nove policijske ispostave Stari grad u Radničkoj ulici u Novom Sadu, koja bi u januaru 2023. trebalo da počne sa radom.  

Vulin je tom prilikom istakao da je Srbija danas stabilna i ekonomski jaka i ima mogućnost da ulaže u jačanje kapaciteta policije, jer bez bezbednosti nema ni ekonomskog napretka.

Foto: MUP

Novi Sad je evropska prestonica kulture i na nama je da učinimo sve da tu titulu koju sa ponosom nosimo opravdamo. Policijski službenici su tu da budu na usluzi svojim sugrađanima i urade sve da se i oni, ali i posetioci Novog Sada, osećaju bezbedno, objasnio je on.

Prema njegovim rečima, izgradnja nove policijske ispostave doprineće da bezbednost bude na još višem nivou, kao i uslovi rada policijskih službenika, koji su danonoćno tu da zaštite svoje sugrađane.

Stari grad je jezgro Novog Sada, a nova policijska ispostava omogućiće nam da budemo brži i efikasniji, predočio je ministar, koji je iskazao zahvalnost na pomoći koju je Grad Novi Sad pružio u izgradnji nove policijske ispostave.

Vučević je podsetio na to da je sredinom prošle godine sa ministrom Vulinom potpisao Ugovor o sufinansiranju izgradnje Policijske ispostave Stari grad, navodeći da će taj objekat imati najveći kapacitet sa tom namenom u gradu.

Foto: MUP

Mi smo kao lokalna samouprava izdvojili sredstva kako bismo učestvovali u sufinansiranju tog velikog projekta sa MUP-om. Ukupna neto površina iznosi 780 metara kvadratnih, a projektom je obuhvaćena izgradnja zgrade državnih organa i organizacija – policijske ispostave, kao i parterno uređenje objekta, precizirao je on.

Izgradnjom nove policijske stanice u Radničkoj ulici, kako je naglasio, Grad i policija zajedno nastavljaju da rade na boljim uslovima rada policije, što posledično utiče na povećanje bezbednosti građana.

Grad Novi Sad je izradio projekat rekonstrukcije poslovnih objekata, zgrade državnih organa i organizacija na uglu Bulevara kralja Petra Prvog i Ulice braće Jovandić, a u toku je izrada projekata izgradnje tri nove policijske stanice na Klisi, Detelinari i u Futogu, rekao je Vučević.

Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter