Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Predsednički, parlamentarni i lokalni izbori održani su juče u Republici Srbiji, predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić doneo je ubedljivu pobedu na izborima koji su održani u Srbiji 3. aprila.

Aleksandar Vučić je sinoć tokom obraćanja medijima saopštio rezultate izbornog procesa, a koji su obrađeni od strane SNS.

REZULTATI NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA

Univerzum HD Media

SNS 43,95 : Dragan Đilas 13,6 : Ivica Dačić 11,4 : Miloš Jovanović 5,3 : Moramo 4,7 : Zavetnici 3,8 : Dveri 3,8 : Ostale liste su ispod cenzusa.

“U mandatima to izgleda da Srpska napredna stranka ima 124 ili 125 poslanika i da je stranka na ivici za samostalno formiranje Vlade Republike Srbije, ali treba naglasiti da imamo i saradnju sa Savezom vojvođanskih Mađara” – reko je Vučić tokom obrađanja medijima i građanima Srbije.

Foto: Univerzum HD Media

Kada je reč o predsedničkim izborima Aleksandar Vučić je rekao da je dobio između 59,9 i 60,1 odsto glasova što je pozdravljeno gromoglasnim aplauzom od strane prisudnih u centrali SNS.

Foto: Univerzum HD Media

– Interesantno je da su nam gradski rezultati u Beogradu nešto bolji nego što su parlamentarni u samom gradu Beogradu. Dakle, na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš je dobio 17,7 odsto, Miloš Jovanović 5,9, Milica Đurđević 4,5, Boško Obradović 4,4, gospođa Stojković 3,15, gospođa Stamenković 2 odsto, Miša Vacić 0,9 odsto. Ja sam dobio 59,9 do 60,1 odsto – rekao je Vučić, na šta je pozdravljen gromkim aplauzom.

Foto: Univerzum HD Media

Izvor: Univerzum HD Media, Alo.rs

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter