Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Republička izborna komisija je danas u 12 časova proglasila izbornu listu SNS-a i koalicionih partnera pod nazivom „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“.

Tokom jučerašnjeg dana u 15h predstavnici liste SNS-a predali su izbornu listu SNS-a i koalicinih partnera i potpise u sedištu Republičke izborne komisije, dok je lista za beogradske izbore, podržana sa 12.500 potpisa, predata u sedištu Gradske izborne komisije. Među osobama koje su predale listu bili su –dr Danica Grujičić, poverenica beogradskog odbora SNS-a Ana Brnabić i kandidat za poslanika glumac, Lazar Ristovski, Marija Zdravković i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

Foto: Univerzum HD Media

Za izbore, koji će biti održani 3. aprila, prikupljeno je više od 58.000 potpisa građana. Izborna lista SNS-a i koalicionih partnera nosi naziv „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“. Nosilac liste je Aleksandar Vučić, predsednik SNS-a.

Foto: Univerzum HD Media

Kao prva na listi za republičke izbore je dr Danica Grujičić direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju, drugi na je matematičar Stojan Radenović a treća Jelena Begović direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo. Listu je u utorak potpisao Aleksandar Vučić. Lista SNS-a i koalicionih partnera, pored predstavnika SNS-a, sadrži i imena predstavnika stranaka SDPS-a Rasima Ljajića, Pokreta socijalista Aleksandra Vulina, Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter