Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dao je potpis podrške izbornoj listi Srpske napredne stranke za republičke i gradske izbore.

Vučić je podršku listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” potpisao u kancelariji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula u beogradskom naselju Borča, gde ga je veliki broj građana dočekao aplauzom. Vučića je u ovom naselju dočekalo više stotina građana, kao i pristalice njegove stranke koje su, takođe, pružili podršku izbornoj listi Srpske napredne stranke.Po ulasku u prostorije Srpske napredne stranke, stranačke kolege su mu poželele dobrodošlicu:

“Dobro nam došli u našu Borču. Iako je drugi ne vole, mi je volimo”, na šta je Vučić odgovorio:

“Ja je obožavam”.Istakao je da je došao kod divnih ljudi koji žive u tom delu grada, da im kaže da je uz njih.”Nikada niste dovoljno radili, mnogo toga biste drugačije… Da li se vidi napredak? Vidi se. Kada ste dolazili ovde, vidite mnoge stvari, Dom zdravlja je lepši nego u centru grada, ali mnogo toga još moramo da uradimo, kanalizaciju. Moramo da uradimo Borču, Ovču, Krnjaču…

Moramo da pomognemo ljudima mnogo više s ove strane Dunava”, rekao je Vučić.

Kako je rekao, obratiće se građanima ispred prostorija stranke, i poručiti im da je Srbija na dobrom putu, ali da još mnogo toga mora da se promeni.

“Srbija mora da bude nezavisna, samostalna zemlja, da bude vojno neutralna. Neki nude NATO, rešenje preko noći, toga nema. Hoćemo da čuvamo svoju zemlju, svoje nebo, moramo da imamo zbog toga snažnu vojsku. Mora Srbija da se razvija dalje”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li će doći u Borču i tokom kampanje, odgovorio je:

“Nego šta”.

Dodao je da mora da obiđe još tri mesta i da se zahvali ljudima, jer će za samo nekoliko sati biti prikupljeno 30.000 – 50.000 potpisa, a lista će, kako je rekao, biti predata sutra posle podne.

Foto: SNS

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter