Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i PU Pirot, u saradnji sa pripadnicima PU za grad Beograd i Višim javnim tužilaštvom, Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su G. D. (1987), M. M. (1991) i K. V. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Zbog istih krivičnih dela biće podneta i krivična prijava u redovnom postupku protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca.

Oni se sumnjiče da su u periodu od 1. januara do 31. marta 2021. godine, preko društvenih mreža doveli u zabludu tri osobe da će zaraditi novac putem onlajn klađenja ako uplate novac na njihove naloge otvorene u jednoj kladionici. Osumnjičeni su, kako se sumnja, iskoristili podatke sa platnih kartica oštećenih, tako što su novac prebacivali na svoje otvorene naloge u kladionici, oštetivši ih za 1.480.190 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter