Deli sa prijateljima:
Tri nova zvuka! Tri nove radio stanice! Jer sve što treba da čuješ uskoro dolazi! Potraži više informacija na https://bit.ly/3rPZqaX
Lable and Corporate © Univerzum HD Media Network of Media Brands 2022

Na današnjoj sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije odlučeno je da Ivica Dačić bude nosilac liste te partije na parlamentarnim i lokalnim izborima.

Predsednik SPS Ivica Dačić rekao je nakon sastanka da će ta stranka podržati kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika, ako bude doneo odluku da se kandiduje. Ukoliko on ne bude kandidat, SPS će razmotriti koga će predložiti za predsedničkog kandidata.

Takođe, kako je saopšteno, u ponedeljak će se utvrditi lista kandidata za izbore u Beogradu.

Ova stranka nastavlja saradnju sa partijom Zeleni Srbije i Jedinstvenom Srbijom.

Ivica Dačić je rekao da će se nastaviti i razgovori sa opozicijom o implementaciji dogovorenih stvari u okviru međustranačkog dijaloga.

Podsetimo, SPS koji je deo vladajuće koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka, ranije je u dogovoru sa SNS-om doneo odluku, da će SPS imati posebnu listu za parlamentarne i beogradske izbore.

Taođe, iako je bilo reči da je SPS o saradnji  razgovarao sa strankom Zavetnici, kao i sa pokretom doktora Branimira Nestorovića “Vitezovi reda zmaja”, ali je te navode demantovao predsednik stranke Ivica Dačić.

Portal Univerzumhd.rs na društvenim mrežama:
Facebook

Instagram
Twitter
Google Play:
TvojPortal


Radio DVA:
Google play Store
TuneIn IOS & Android
Facebook

Instagram
Twitter